ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegożurek w proszku 1 sztukwędlina 250 gramówząbek czosnku 1 sztukśmietana 3 łyżek stołowychjajko na twardo 4 sztukchrzan 3 łyżek deserowychWykonanie:Wędliny pokroić w paski. Żurek przyrządzić wg przepisu na opakowaniu. Połączyć z wędliną i rozdrobnionym czosnkiem. Zagotować, dodać pokrojone jajka chrzan i śmietanę.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!WielkanocZupyKomentarze:Autor: mirelkaData: 2010-02-26To chyba jakaś bardzo uboga wersja świąteczna ?Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: