ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegopłatki śledziowe w opakowaniu (z octem)2 sztukcebula 3 sztukmajonez 1 szklanekjajka ugotowane 4 sztukżółty tarty ser 50 gramówWykonanie:Płaty osączyć z zalewy i pokroić w kostkę. Oczyszczoną cebulę też pokroić w kostkę, jajka posiekać.W szklanym naczyniu układać warstwy: cebulę, jajka, śledzie. Układać ,aż do wyczerpania wszystkich składników. Każdą warstwę posmarować cienko majonezem. Wierzch posypać drobno startym serem. Wstawić na godzinę do lodówki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: