Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
sałata 1 sztuk
sos sałatkowy 1 sztuk
pomidory 3 sztuk
marchewka 1 sztuk
kukurydza, puszka 1 sztuk
płatki migdałowe 3 łyżek stołowychWykonanie:Opłukane, osuszone liście
sałaty porwać na mniejsze kawałki. Umytego, osuszonego
ogórka pokroić w słupki. Sparzone i obrane ze skórki
pomidory pokroić na mniejsze cząstki. Oczyszczoną
marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Kukurydzę osaczyć. Sos przygotować wg przepisu na opakowaniu.
Sałatę wymieszać z warzywami, polać
sosem sałatkowym. Posypać świeżo startą
marchewką i
migdałami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiKomentarze:Autor: IzzzData: 2009-04-20Radość dla oczu i podniebieniaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: