Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
sos sałatkowy zioła ogrodowe 1 sztuk
ogórek zielony 1 sztuk
rzodkiewki, pęczek 1 sztuk
oliwki czarne 2 łyżek stołowych
ser feta 100 gramów
oliwa 3 łyżek stołowychWykonanie:Umyty
ogórek i
rzodkiewki pokroić w cienkie plasterki, dodać
oliwki. Całość posypać pokruszonym
serem feta.
Sos sałatkowy przygotować wg przepisu na opakowaniu. Gotowym sosem polać
sałatkę i delikatnie wymieszać. Odstawić na 10 minut i podawać.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiKomentarze:Autor: piotrekfData: 2008-12-02Właściwie to jak
sałatka grecka - miodzio :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: