ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegosos sałatkowy zioła ogrodowe 1 sztukogórek zielony 1 sztukrzodkiewki, pęczek 1 sztukoliwki czarne 2 łyżek stołowychser feta 100 gramówoliwa 3 łyżek stołowychWykonanie:Umyty ogórek i rzodkiewki pokroić w cienkie plasterki, dodać oliwki. Całość posypać pokruszonym serem feta. Sos sałatkowy przygotować wg przepisu na opakowaniu. Gotowym sosem polać sałatkę i delikatnie wymieszać. Odstawić na 10 minut i podawać.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiKomentarze:Autor: piotrekfData: 2008-12-02Właściwie to jak sałatka grecka - miodzio :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: