ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofilet sledziowy 5 sztukoliwa według uznaniaorzech włoski 150 gramówszczypiorek, pęczek 0,5 sztukjajka ugotowane 4 sztukpieprz kajemski według uznaniapieprz czarny według uznaniaWykonanie:Opłukane śledzie moczyć w zimnej wodzie 3h, osączyć i pokroić w dzwonka. Ułożyć na większym półmisku, polać oliwą (powinny być w połowie zakryte). Posypać orzechami włoskimi i grubo pokrojonym szczypiorkiem. Ułożyć ćwiartki jajek między śledziami i całość oprószyć pieprzem.Uwagi:Można dodać posiekaną natkę pietruszki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z RybWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: