Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jabłka 25 dekagramów
wiśnie 25 dekagramów
woda 1 1/4 litrów
cukier 10-15 dekagramów
mąka ziemniaczana 1 dekagramów
żółtka surowe 2 sztukWykonanie:
Owoce opłukać (
jabłka pokroić na części),rozgotować, przetrzeć, osłonic. Podprawić
mąką ziemniaczaną a następnie połączyć z
żółtkami rozmieszanymi z 1/8 l
wywaru.Autor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!ZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: