ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegoparówki 8 sztukciasto francuskie mrożone 1 porcjapapryka mielona słodka według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Rozmrożone ciasto pokroić na prostokąty. Każdy lekko oprószyć papryką oraz pieprzem. Pozbawione osłonek parówki ułożyć na cieście i delikatnie zawinąć. Wystające końce ponacinać na krzyż i ułożyć na blaszce. Piec ok. 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni, do zrumienienia ciasta i parówek. podawać na gorąco z keczupem lub innym sosem pomidorowym.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia FrancuskaKuchnia PolskaPotrawy z MięsaZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: