Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czego
parówki 8 sztuk
Ser w plasterkach 8 sztuk
Boczek w plasterkach 8 sztuk
Przyprawa do kurczaka złocista według uznaniaWykonanie:Ugotować
parówki uważając aby się nie rozgotowały. cieniutkie plastry
boczku wytopić na patelni.Każdą
parówkę zawinąć w
boczek, a następnie
ser, spiąć wykałaczką, posypać przyprawą i układać na blaszce do pieczenia. Wstawić do rozgrzanego piekarnika, aż się zrumienią.Uwagi:
Ser nie powinien być zbyt miękki, aby nie topił się za szybko.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia AustriackaKuchnia PolskaPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremZapiekanki i PizzeKomentarze:Autor: aisha40Data: 2009-04-20ja posypałam wszystko
bazylią i było pyszne... polecam:)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: