ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoparówki 8 sztukser żółty ostry 200 gramówboczek wędzony 8 plastryWykonanie:Naciąć wzdłuż parówki, a ser pokroić w słupki trochę krótsze niż parówki i włożyć w nacięcia. Plasterkami boczku owinąć parówki z serem i spiąć wykałaczkami.Na średnio rozgrzanym grillu, grillować parówki 8 minut, aż boczek się zrumieni. Podawać z bagietką i surówką.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z MięsaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: