Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
parówki 8 sztuk
ser żółty ostry 200 gramów
boczek wędzony 8 plastryWykonanie:Naciąć wzdłuż
parówki, a
ser pokroić w słupki trochę krótsze niż
parówki i włożyć w nacięcia. Plasterkami
boczku owinąć
parówki z
serem i spiąć wykałaczkami.Na średnio rozgrzanym grillu, grillować
parówki 8 minut, aż
boczek się zrumieni. Podawać z
bagietką i surówką.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: