ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 7SkładnikLogo Ilość Czegoparówki 6 sztukser żółty 30 dekagramówboczek 30 dekagramówWykonanie:Parówki obrać z celofanu naciąć wzdłuż do nacięcia dać ser i owinąć boczkiem. Piec na rozgrzanym grillu aż ser się ser rozpuści, a boczek zarumieni.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z MięsaPotrawy z seremKomentarze:Autor: monpol6Data: 2009-04-07:)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: