Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 7SkładnikLogo Ilość Czego
parówki 6 sztuk
ser żółty 30 dekagramów
boczek 30 dekagramówWykonanie:
Parówki obrać z celofanu naciąć wzdłuż do nacięcia dać
ser i owinąć
boczkiem. Piec na rozgrzanym grillu aż
ser się
ser rozpuści, a
boczek zarumieni.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremKomentarze:Autor: monpol6Data: 2009-04-07:)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: