Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
mieszanka warzywna 50 dekagramów
woda 3 szklanek
ser żółty 10 dekagramów
sól według uznania
natka pietruszki według uznaniaWykonanie:
Mieszankę warzywną zalać wrzącą
wodą, ugotować do miękkości, dodając
sól po 10 minutach gotowania.
Żółty ser utrzeć na wiórki, dodać do ugotowanej zupy, zamieszać. Podawać zupę posypaną
natką pietruszkiUwagi:
Miaszanka warzywna mrożonaZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: