ßßß Cookit - przepis na Zupa neapolitańska

Zupa neapolitańska

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
mieszanka warzywna 50 dekagramów
woda 3 szklanek
ser żółty 10 dekagramów
sól według uznania
natka pietruszki według uznania
Wykonanie:
Mieszankę warzywną zalać wrzącą wodą, ugotować do miękkości, dodając sól po 10 minutach gotowania. Żółty ser utrzeć na wiórki, dodać do ugotowanej zupy, zamieszać. Podawać zupę posypaną natką pietruszki
Uwagi:
Miaszanka warzywna mrożona
Zupy
Zupy weg.
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/1002/Zupa-neapolitanska