Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegocomber
barani 1 kilogramówtłuszcz 6 dekagramów
przyprawa do zup 3 łyżek deserowych
przyprawa włoska 1 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Rozgrzać w szybkowarze połowę tłuszczu, zrumienić na nim comber od strony
mięsa (gdy jest za długi przerąbać). Comber powinien być przedarty natarty na godzinę
solą z
czosnkiem i przyprawą włoską. Po zrumienieniu dodać resztę tłuszczu, polać płynną przyprawą do zup, wlać 0,5 szklanki
wody i zamknąć szybkowar. Ogrzewać 25-30 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego.Uwagi:
przyprawa do zup w płyniePotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: