Wykonanie
« Powrót  
Pasta z makreliDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
makrela 1 sztuk
jajko 2 sztuk
cebula 1 sztuk
majonez według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Makrelę obieramy z ości i skóry dodajemy pokrojone w kostkę ugotowane na twardo
jajko,posiekana
cebulę, dodajemy
majonez i
przyprawy do smaku.Autor: monpol6Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: