Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegozupa grzybowa 1 sztuk
śmietana 2 łyżek stołowych
natka pietruszki 1 łyżek stołowych
groszek ptysiowy 20 gramówWykonanie:Zupę przygotować w/g przepisu na opakowaniu, dodać
śmietanę, posypać
natką. Podawać w filiżance z
groszkiem ptysiowym.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!ZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: