Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
mąka 250 gramów
masło 0,5 kostek
cukier 100 gramów
rabarbar 500 gramów
sól 1 szczypta
cukier brązowy 3 łyżek stołowychWykonanie:
Masło,
cukier,
mąkę i
sól miksować w malakserze, aż utworzą się grudki. Oczyszczony
rabarbar pokroić na mniejsze kawałki i włożyć do żaroodpornego naczynia wysmarowanego
masłem. Z wierzchu posypać
brązowym cukrem i kruszonką. Zapiekać 30 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: