ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegojajko 4 sztukszynka w plastrach 4 sztukmajonez 200 mililitrównatka pietruszki według uznaniaWykonanie:Jajka gotować 4 minuty, aby żółtka pozostały płynne. Po ostudzeniu obrać ze skorupki. Plasterki szynki zwinąć w dekoracyjny rulonik. W górną część każdego rulonika włożyć jajko.Podawać z sałatką jarzynową, przybrane majonezem i natką pietruszki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajWielkanocKomentarze:Autor: pawlo1404Data: 2008-12-12Na pewno zagości na moim wielkanocnym stole.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: