Wykonanie
« Powrót

Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
jajko 4 sztuk
szynka w plastrach 4 sztuk
majonez 200 mililitrów
natka pietruszki według uznania
Wykonanie:
Jajka gotować 4 minuty, aby
żółtka pozostały płynne. Po ostudzeniu obrać ze skorupki. Plasterki
szynki zwinąć w dekoracyjny rulonik. W górną część każdego rulonika włożyć
jajko.
Podawać z
sałatką jarzynową, przybrane
majonezem i
natką pietruszki.
Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Jaj
Wielkanoc
Komentarze:
Autor: pawlo1404
Data: 2008-12-12
Na pewno zagości na moim wielkanocnym
stole.
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: