Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
sos cygański 2 sztuk
biała fasola w puszce 1 sztuk
pieczarki 100 gramów
kiełbasa 200 gramów
cebula średnia 1 sztuk
olej 1 łyżek stołowychWykonanie:
Sos cygański przygotować wg przepisu na opakowaniu. Oczyszczone
pieczarki pokroić w plasterki, a
cebulę drobno posiekać.
Fasolę osączyć z zalewy, a
kiełbasę pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać
olej i smażyć ok. 5 minut
cebulę i
pieczarki.
Sos cygański połączyć z
cebulą,
pieczarkami,
kiełbasą i
fasolką, zagotować. Podawać ze świeżym
pieczywem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaKuchnia StaropolskaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: