Wykonanie
Zapraszam was dzisiaj na pyszne śniadanko. Zrobiłam placki z dodatkiem
twarogu z wiaderka, mówię wam jakie one wyszły pyszne. Musicie koniecznie je spróbować.Podałam je z frużeliną
jabłkową - ja kupuje takie frużeliny w sklepie sfd . Jak macie ochotę to sami zobaczcie jakie u nich są pyszności. Dodatkowo macie zniżkę -10% z kodem MANIUSIA10 na wszystko. Polecam wam te
owocowe frużeliny, są bez
cukru, same
owoce w żelu.Zapraszam was na placki i życzę miłego dnia.Składniki:- 2
jajka- 200 g
twarogu z wiaderka- 120 g
mąki orkiszowej jasnej- 2 łyżki erytrytolu- łyżeczka
proszku do pieczeniaDo miski wbijamy
jajka, dodajemy
twaróg z wiaderka i erytrytol. Miksujemy wszystko razem.Wsypujemy
mąkę orkiszową i
proszek do pieczenia. Mieszamy wszystko łyżką.Rozgrzewamy patelnię, łyżką nakładamy porcję ciasta i formujemy placki, smażymy na małym ogniu, na rumiano z dwóch stron. Podajemy z ulubionymi dodatkami.