Wykonanie
,Banalnie proste, a jednocześnie bardzo eleganckie i wielce smakowite danie na rodzinny obiad lub kolację, czy przyjęcie w gronie przyjaciół.




Składniki:1 polędwiczka wieprzowa1 długa gałązka
szczypiorkusól i
pieprz,
vegetasłodka papryka1 ząbek
czosnkuoliwa z oliwekgałązkę
rozmarynuWykonanie:Polędwiczkę nadcinamy nie do końca wzdłuż na 3 paski.
Mięso oprószamy
solą,
pieprzem,
vegetą i
słodką papryką i nacieramy przeciśniętym
czosnkiem. Tak przygotowaną polędwiczkę wkładamy do lodówki na całą noc. Następnego dnia
mięso układamy na desce i na jednym środkowym pasku nakładamy gałązkę
szczypiorku. Polędwiczkę pleciemy w warkocz i na końcu spinamy wykałaczką. Każdy warkocz smarujemy
oliwą i obsmażamy na patelni z obu stron. Układamy w żaroodpornym naczyniu wysmarowanym
oliwą i wstawiamy do piekarnika. Pieczemy 30 minut w temperaturze 200 stopni. Podajemy z
ziemniakami i
sałatką. Smacznego!W ofercie znajdziecie wszystkie niezbędne materiały reklamowe, jak ścianki tekstylne potrzebne do promocji firm zarówno małych jak i tych międzynarodowych. Ścianki tekstylne to rozwiązania, które obecnie cieszą się coraz większą popularnością.