ßßß



Składniki:1 polędwiczka wieprzowa1 długa gałązka szczypiorkusól i pieprz, vegetasłodka papryka1 ząbek czosnkuoliwa z oliwekgałązkę rozmarynuWykonanie:Polędwiczkę nadcinamy nie do końca wzdłuż na 3 paski. Mięso oprószamy solą, pieprzem, vegetą i słodką papryką i nacieramy przeciśniętym czosnkiem. Tak przygotowaną polędwiczkę wkładamy do lodówki na całą noc. Następnego dnia mięso układamy na desce i na jednym środkowym pasku nakładamy gałązkę szczypiorku. Polędwiczkę pleciemy w warkocz i na końcu spinamy wykałaczką. Każdy warkocz smarujemy oliwą i obsmażamy na patelni z obu stron. Układamy w żaroodpornym naczyniu wysmarowanym oliwą i wstawiamy do piekarnika. Pieczemy 30 minut w temperaturze 200 stopni. Podajemy z ziemniakami i sałatką. Smacznego!W ofercie znajdziecie wszystkie niezbędne materiały reklamowe, jak ścianki tekstylne potrzebne do promocji firm zarówno małych jak i tych międzynarodowych. Ścianki tekstylne to rozwiązania, które obecnie cieszą się coraz większą popularnością.