ßßß
Składniki:4 plasterki szynki2 jajka2 łyżki kukurydzy4 różyczki brokułasól, pieprzDodatkowo:pierścienie cukierniczo-kucharskieWykonanie:Jajka gotujemy na twardo, drobno siekamy osobno białka i żółtka. To samo robimy z szynką. Brokuła gotujemy w osolonej wodzie, następnie odcinamy różyczki i drobno je siekamy. Na talerzu kładziemy obręcz i nakładamy brokuły, żółtka następnie szynkę, kukurydzę oraz białka jajek. Dociskając składniki zdejmujemy obręcz.Do wykonania sałatki wykorzystałam pierścienie cukierniczo-kucharskie. Foremki – pierścieni kuchenne zostały wykonany z wysokiej jakości stali. Przeznaczone do formowania, wykrawania oraz dekorowania potraw.Wszystkie akcesoria do pieczenia i inne produkty w tym sklepie wykonane są z wysokiej jakości materiałów. Każdy, kto lubi piec i gotować na pewno zainteresuje się i znajdzie coś dla siebie.Pierścienie cukierniczo-kucharskie i nie tylko możecie znaleźć na stronie Dom-akcesoria