ßßß
 
            
         Ostatnio zaopatrzyłam się w dużą ilość jarmużu. W tym roku po raz pierwszy z nim szaleje w kuchni i bardzo żałuję, że tak późno się nim zainteresowałam. Bardzo mi smakuje ta zielenina.Mam dla was pomysł na pyszną i dość szybką sałatkę, można ją zjeść samodzielnie lub jako dodatek do obiadu, fajnie też będzie pasowała do grilla. Koniecznie spróbujcie.Cały weekend spędziłam w Poznaniu na Blog Conference, spotkaniu poświęconemu tematyce związanej z blogowaniem. Bardzo fajnie spędziłam czas, dużo wiedzy, no i spotkanie z innymi blogerkami i blogerami. Dziewczyny świetnie się z wami bawiłam i z chęcią bym się z wami znowu spotkała. Naprawdę bardzo się cieszę, że pojechałam i dziękuje za cudownie spędzony czas.Zapraszam :-)Składniki:- 6 pomidorów- 1 duża cebula czerwona- 3 garście jarmużu- mały jogurt naturalny- sól, pieprzWykonanie:Pomidory pokroić w kostkę, jarmuż pokroić na mniejsze części. Cebulę obrać i posiekać w drobną kostkę. Jogurt naturalny wymieszać z solą i pieprzem. Pomidory wymieszać z jarmużem i cebulą, ułożyć na talerzu i polać jogurtem. Można zjeść sałatkę samą, podać do obiadu czy grilla, podać z bagietką lub zabrać na drugie śniadanie do pracy.
Ostatnio zaopatrzyłam się w dużą ilość jarmużu. W tym roku po raz pierwszy z nim szaleje w kuchni i bardzo żałuję, że tak późno się nim zainteresowałam. Bardzo mi smakuje ta zielenina.Mam dla was pomysł na pyszną i dość szybką sałatkę, można ją zjeść samodzielnie lub jako dodatek do obiadu, fajnie też będzie pasowała do grilla. Koniecznie spróbujcie.Cały weekend spędziłam w Poznaniu na Blog Conference, spotkaniu poświęconemu tematyce związanej z blogowaniem. Bardzo fajnie spędziłam czas, dużo wiedzy, no i spotkanie z innymi blogerkami i blogerami. Dziewczyny świetnie się z wami bawiłam i z chęcią bym się z wami znowu spotkała. Naprawdę bardzo się cieszę, że pojechałam i dziękuje za cudownie spędzony czas.Zapraszam :-)Składniki:- 6 pomidorów- 1 duża cebula czerwona- 3 garście jarmużu- mały jogurt naturalny- sól, pieprzWykonanie:Pomidory pokroić w kostkę, jarmuż pokroić na mniejsze części. Cebulę obrać i posiekać w drobną kostkę. Jogurt naturalny wymieszać z solą i pieprzem. Pomidory wymieszać z jarmużem i cebulą, ułożyć na talerzu i polać jogurtem. Można zjeść sałatkę samą, podać do obiadu czy grilla, podać z bagietką lub zabrać na drugie śniadanie do pracy.
