ßßß
(6 porcji)Składniki:8 jajek ugotowanych na twardo, pokrojonych w kostkę2 dojrzałe awokado, obrane, z usuniętymi pestkami i pokrojone w drobną kostkę2 łyżki majonezu (lub więcej, jeśli lubisz)1/2 małej czerwonej cebuli, drobno posiekanej2 korniszony, drobno posiekanesól i pieprz do smakuPrzygotowanie:Wymieszaj wszystkie składniki w średniej misce i dopraw solą i pieprzem do smaku. Podawaj na grzankach.Smacznego!
English versionAvocado egg salad(6 servings)Ingredients:8 hard boiled eggs, diced2 ripe avocados, pitted, peeled and diced2 tablespoons mayo (or more if you like)1/2 small red onion, finely chopped2 gherkins, finely choppedsalt and pepper to tastePreparation:Mix all ingrediends in the bowl and season with salt and pepper to taste. Serve!Enjoy!
Share the post "Sałatka jajeczna z awokado / Avocado egg salad"


