ßßß
Składniki: (na 4 tosty)8 kromki chleba tostowego Mulino Bianco od Smaki Południa2 średnie pieczarkaokoło 11/2 łyżeczki musztardy stołowejkawałek kiełbasy np. podwawelskiejokoło 1 łyżeczki suszonej bazylii4 plastry żółtego sera np. typu GoudaPrzygotowanie:Pieczarki obieramy i kroimy w drobne plasterki. Kiełbasę kroimy w plastry.Każdą kromkę chleba tostowego delikatnie smarujemy z jednej strony musztardą.Na 4 kromkach układamy plasterki żółtego sera, pokrojone pieczarki i plasterki kiełbasy. Całość posypujemy delikatnie suszoną bazylią. Składamy nasze tosty (kromki z nadzieniem + kromka bez).Tosty wkładamy do opiekacza.Podajemy same lub z ketchupem.Smacznegoniedziela, 28 lutego 2016, matleenpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisyPieczona owsianka z ...WYNIKI KONKURSU! - WYGRAJ ...Serniczek chia na jagodach z ...Najprostsza surówka obiadowa ...Delikatne placuszki z ...Ciasto z jabłkami najeżone ...Jagodowe serniczki na ...Grillowana tortilla z ...Bardzo pomarańczowa babka z ...Wiosenne kanapki z lekką ...
Słodkie okruszkiSPIS TREŚCI (OBRAZKOWY)Proszę o cierpliwość. Spis (treści) w fazie przygotowań. Inna nawigacja po blogu - wróć na stronę główną -> Wybierz kategorie, która Cię interesuje
Kontakt: [email protected] [email protected] Nawiązanie współpracyBędzie mi niezmiernie miło, jeśli zostawisz po sobie jakiś ślad w postaci komentarza.Prawa autorskieTreści i zdjęcia zawarte na tym blogu są moją własnością. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez mojej zgody i wiedzy stanowi naruszenie praw autorskich, majątkowych i osobistych. Podstawa prawna Dz.U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43 poz. 170.Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:
Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Zapraszam na InstagramOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Słodkie okruszki.Pisz blog