ßßß
Cake pops/ciasto na patyku stały się moimi ulubionymi słodkimi przekąskami na różne przyjęcia. Od momentu kiedy na urodzinach mojej siostry wszyscy znajomi byli wniebowzięci tymi małymi słodkimi kuleczkami i bezwzględnie zażądali kolejnych porcji na inne okazję, wzięłam sobie te słowa do serca. Aż pewnego razu nadarzyła się kolejna okazja na przyjęcie, koleżanka miała zły humor jednak wiedziałam jak jej go poprawić. Kiedy wkroczyłam na "salony" z podstawką pełną niebiańskich kuleczek oczy jej się zaświeciły, a i po kilku cake pops humor i nastawienie miała lepsze.Oto moja krótka opowieśc jak to magiczne kulki uratowały komuś dzień:DDodatek maczku mango bardzo poprawiło smak i dodało nutkę orientu.
Składniki: Na ok 51 sztukBiszkopt upieczony 2-3 dni wcześniej 500 grlub/i biszkopty 250 grmascarpone 500 gsyrop smakowy 4-6 łyżekjeden bananpolewy do ciast białą i mlecznakolorowe posypkipatyczki do cake popsWykonanie: