ßßß
Zdjęcie nadesłane na konkurs 'Szybko i smacznie'Czas przygotowania: powyżej 60 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)1 bananszklanka borówek amerykańskich (ok. 150g)Lody bananowe z borówkami - sposób przygotowania: Banana pokrój w plasterki. Włóż do pojemniczka (najlepiej pojedynczą warstwą, by się nie skleiły) i wstaw na noc do zamrażarki. Możesz zawsze mieć w zapasie mrożone banany, na wypadek gdyby naszła Cię ochota na szybkie i zdrowe lody. Następnego dnia zmiksuj mrożone banany z borówkami - część odłóż do dekoracji. W razie potrzeby dosłódź miodem lub cukrem. Voilla! Gotowe!Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu