ßßß
Zdjęcie nadesłane na konkurs 'Szybko i smacznie'Czas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: łatweŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)250 g serka homogenizowanego1 jajkołyżka budyniu waniliowegołyżka wiórków kokosowychskórka otarta z połówki cytrynyłyżeczka cukru trzcinowegoJednoporcjowy serniczek cytrynowo-kokosowy - sposób przygotowania: Wszystkie składniki miksujemy na jednolitą masę, przekładamy do wysmarowanej masłem kokilki i pieczemy około 30 minut w temp. 180 stopni.Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu