Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Przepis nadesłany na konkurs 'Szybko i smacznie'

Zdjęcie nadesłane na konkurs 'Szybko i smacznie'Czas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: łatweŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)250 g
serka homogenizowanego1
jajkołyżka budyniu
waniliowegołyżka
wiórków kokosowychskórka otarta z połówki
cytrynyłyżeczka
cukru trzcinowegoJednoporcjowy serniczek
cytrynowo-
kokosowy - sposób przygotowania: Wszystkie składniki miksujemy na jednolitą masę, przekładamy do wysmarowanej
masłem kokilki i pieczemy około 30 minut w temp. 180 stopni.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu