Wykonanie
Dziś czas na babeczki z
kokosem firmy Gellwe, są świetną alternatywą dla tych robionych z własnych składników. Te robi się szybciej :)

Potrzebne składniki:
2
jajka,
szklanka
mleka,
1/2 szklanki
oliwySposób wykonania:
Wlewamy pół szklanki
mleka.
Wsypujemy proszek przeznaczony na nadzienie.
Do drugiego garnka wsypujemy mieszankę do ciasta.
Dodajemy 2
jajka.
Wlewamy 1/2 szklanki
mleka.
Dodajemy pół szklanki
oleju.
Masę mieszamy i wkładamy na 5 minut do lodówki.
Masę na ciasto miksujemy.
Wkładamy po 3/4 łyżki ciasta do foremki.
Dodajemy po łyżeczce nadzienia.
Przykrywamy
ciastem.
Pieczemy 20 minut w 180 st.
Możemy posypać
cukrem pudrem i gotowe :)
Smacznego !