ßßß
Pod okiem szefa Sebastiana Gołębiewskiego przygotowywaliśmy potrawy wigilijne i bożonarodzeniowe - niby osadzone w klimacie, ale zupełnie nietradycyjne czyli ...było tak jak lubię :-)
Nasze menu przedstawiało się następująco:Świąteczna zupa z orzechów włoskichPierożki z kaszą, grzybami i orzechami laskowymiŚledzie smażone w grzybach, ziołach , a do tego orzechowy wafelekKarp (smażony) w maku i kokosie, serwowany z pęczakiem z gruszkowo-jabłkową omastą na domowym winieKarmelizowane orzechy na kokosowym puddingu z imbirem
Mojemu Zespołowi w składzie: Agata Witowska, Iza Kulińska, Iwona Świerczyńska, z którym przygotowywałam karpia dziękuję za sympatyczną współpracę,a Organizatorom za zaproszenie :-)Na koniec, nieskromnie powiem, że nasze karpisko wyszło rewelacyjnie i było moim, niekwestionowanym no.1 podczas tych warsztatów :-)