Wykonanie
Kolejny klasyk
śniadaniowy - dla mnie to owsianka z
masłem orzechowym . Gęsta, otulająca podniebienie. Dodatkowo tej lepkości oraz
słodyczy dodają jej świeże
daktyle .
Masło wmieszałam do gorącej owsianki, dzięki
czemu nabrała jeszcze bardziej
orzechowego smaku, a w środku można natrafić na rozpuszczające się jego kawałki. Dodałam też
wiórki kokosowe . Podałam zaś z
dyniowo -
bananowym musem
cynamonowym oraz ziarnem kakaowc a . Tak dziś powitałam JESIEŃ :)



orzechowo-kokosowa owsianka na
mleku sojowym z świeżymi
daktylami podana z
dyniowo-
bananowym musem
cynamonowym i ziarnem kakaowcapeanut butter-coconut oatmeal with soy milk and fresh dates served with pumpkin-
banana cinnamon mousse and cocoa nibsComfort food z samego rana. Dziś tego potrzebowałam. Takie przyjemne i smaczne pocieszenie.
Zero smutku, tylko radość. Nieee, nie trzeba mnie pocieszać - cały czas się do Was uśmiecham! :)Bardzo mi miło, gdy czytam Wasze słowa na temat mojej osoby. Dziękuję! :)