Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Kapusta kiszona, na zimę
ŁOPATKA Z
SZYNKOWARU wg. ... »
Szynka w
papryce wędzonej wg. Darka _C
Szynka kulka w jednym kawałku1/2 łyżeczki
pieprzu1 łyżeczka
papryki wędzonej (można zastąpić słodką)1 łyżeczka
żelatynyPeklowanie
szynki na mokroOkoło kilograma
szynki kulki peklujemy na mokro po zapeklowaniu mieszamy
pieprz ,
żelatynę i
paprykę wędzoną wszystko wcieramy w
szynkę i do lodówki na 12 godzin po tym czasie
szynka do
szynkowara i parzymy w wodzie o temp. 80°-85° do czasu kiedy wewnątrz produktu osiągniemy 71°. Chłodzimy lekko i do lodówki na 12 godzin, wyjmujemy i się zajadamy.Smacznegowtorek, 18 listopada 2014, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter