Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Golonka z
szynkowara według ...Suszone paski z
szynki »Szyneczka z
indyka wg. Arkadiusza

- 3 szt
udziec indyczy,- peklosól 24gr na kg,-
biały pieprz z ręki sypany,-
kolendra zmielona,- odrobina
mąki,- jeszcze mniejsza drobina
żelatynyMięsko klasyfikujemy na kl.I i III wszystko ładnie wyrabiamy dodajemy troszkę
wody, peklowania 24godziny, Parzenie 130 minut w temperaturze 75/76 stopni, w
sumie wyszło gotowej
szynki dokładnie 1kg ;))niedziela, 09 listopada 2014, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackKomentarzeOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter