Wykonanie
Czasem się chce.Mniej. A czasem.Jeszcze więcej.

0,5 kg
udek z kurczaka1/3 szklanki płynnego
miodułyżeczka słodkiej,
czerwonej paprykisól,
pieprzolejUdka włożyć do miski, posypać
solą,
pieprzem i
papryką słodką.Wsmarować
przyprawy dokładnie w
mięso.
Mięso smażyć na rozgrzanym
oleju na patelni.Pod koniec smażenia każde udko posmarować
miodem i smażyć dalej aż się zrumieni.Jeżeli wolisz możesz udka obtoczyć w miodzie i przyprawach, a
potem piec w piekarniku przez około godzinę w temp. 180st.C.Jeżeli Ty nie masz tyle czasu by samemu przyrządzić domowy obiad to mam dla Ciebie rozwiązanie. Zauważyłam ostatnio, że pojawiła się kolejna strona, na której zamówisz podobne danie. Sama nie korzystam raczej z takich rozwiązań, ale można znaleźć tam właś nie różne dania domowe - klik .