Wykonanie
<
Kasza gryczana z warzywami
Truskawki i
rabarbar pod kruszonką >Koktajl:
szpinak,
banan,
truskawki,
mleko roślinneBardzo dobry koktajl chociaż w kolorze wygląda średnio, zielonego koloru dodaje
szpinak który o ile zmienia kolor każdego koktajlu to w smaku koktajlu jest w ogóle nie wyczuwalny,
szpinak jest bardzo zdrowy więc naprawdę warto go jeść w sałatkach oraz dodawać do koktajli:-)
Składniki na 2 koktajle:2 małe
banany10 średnich
truskawek2 garści
szpinaku baby
mleko roślinne dowolnejeśli chcemy dosłodzić używamy
syropu z agawylub
syropu klonowegomożna dodać 1 łyżeczkę mielonego lnu/siemienialub 1 łyżeczkę nasionek chia (opcjonalnie)Wszystko do blendera i miksujemy na gładką konsystencję
Smacznego!About Pani KucharkaView all posts by Pani Kucharka ><
Kasza gryczana z warzywami
Truskawki i
rabarbar pod kruszonką >