Wykonanie
<
Kasza gryczana z warzywami
Truskawki i
rabarbar pod kruszonką >Koktajl:
szpinak,
banan,
truskawki,
mleko roślinneBardzo dobry koktajl chociaż w kolorze wygląda średnio, zielonego koloru dodaje
szpinak który o ile zmienia kolor każdego koktajlu to w smaku koktajlu jest w ogóle nie wyczuwalny,
szpinak jest bardzo zdrowy więc naprawdę warto go jeść w sałatkach oraz dodawać do koktajli:-)
Składniki na 2 koktajle:2 małe
banany10 średnich
truskawek2 garści
szpinaku baby
mleko roślinne dowolnejeśli chcemy dosłodzić używamy
syropu z agawylub
syropu klonowegomożna dodać 1 łyżeczkę mielonego lnu/siemienialub 1 łyżeczkę nasionek chia (opcjonalnie)Wszystko do blendera i miksujemy na gładką konsystencję
Smacznego!About Gosia DrohomireckaMam na imię Małgosia, mam 35 lat, mieszkam w północnej Danii i prowadzę blog o nazwie” Pani Kucharka” Na moim blogu znajdziecie przepisy kuchni polskiej, kuchni wegetariańskiej, kuchni zdrowej typu light oraz wpisy z ciekawych miejsc w Danii , ciekawostek związanych z tym
krajem oraz ludzi żyjących tutaj. Patrz zakładka : „Moja duńska kraina” Najczęściej robię najróżniejsze sałatki, które uwielbiam oraz eksperymentuję z koktajlami i
napojami na gorąco. Do moich ulubionych kuchni należą: włoska, azjatycka oraz libańska. Do moich ulubionych
napojów zaliczam
kawę z mlekiem. Do moich ulubionych deserów zaliczam wszystkie najzwyklejsze i najprostsze ciasta. Na blogu znajdziecie zatem przepisy na ciasta proste i nie skomplikowane. Czego nie lubię: długiego stania w kuchni, pracochłonnych potraw które zabierają zbyt wiele czasu. Zapraszam do skorzystania z moich przepisów lub chociaż zaczerpnięcia inspiracji dla Waszych kulinarnych przygód.View all posts by Gosia Drohomirecka ><
Kasza gryczana z warzywami
Truskawki i
rabarbar pod kruszonką >