Wykonanie
Tak jak obiecałam, jest włosko, prosto i smacznie!Pasta all' Isolana!W orginale chyba powinno być Spaghetti... ja zazwyczaj używamFarfalle, jednak zabrakło go w sklepie.....Dlatego dziś Rigatoni!Danie bardzoooo proste, kiedy nie macie zbyt wiele czasu a jesteście bardzo głodni, polecam!

Składniki dla 4 -5 osóbopakowanie rigatoni4 ząbki posiekanego
czosnkupęczek
natki pietruszki - posiekaj
oliwa z oliwek ok 125 mlświeżo starty
parmezanpieprzsól
PrzygotowanieGotujemy pastę w osolonej wodzie al dente. Na patelni z
oliwą podgrzewamy
czosnek, uważamy, żeby nie przypalić, dodajemy
natkę, podpiekamy około minuty, dodajemy ugotowany
makaro, mieszamy, solimy i
pieprzymy, podajemy z
parmezanem.Ot, danie w 5 minut!
Bona Apetita!