Wykonanie
Ostatnio jestem( wraz z siostrą) ogromną zwolenniczką granoli i za każdym razem kombinuje ze
smakami, dziś padło połączenie
kokos-
czekolada, chyba nie muszę mówić, jak smakowała, prawda? :)PRZEPIS3 łyżki
płatków owsianychpasek
mlecznej czekolady2 łyżki
kokosułyżka posiekanych
migdałówłyżka
amarantusagarść
płatków kukurydzianychłyżka
mioduNa patelni rozpuścić
miód, wsypać
płatki owsiane,
migdały,
amarantus i pokruszone
płatki kukurydziane i
kokos, dokładnie wymieszać.
Czekoladę posiekać, wrzucić na patelnię i mieszać aż do połączenia się wszytskich składników.Jeszcze tylko dziś i mam weekend, bo jutro do teatru :)a wczorajszy dzień całkowicie wynagrodził wtorek, a to dzięki ludziom, których mam wokól siebie,bo z nimi to nawet bez powodu uśmiech sam pojawia sie na twarzy <3