Wykonanie
Kontrowersyjne
parówki w połączeniu z przepyszny
serem camembert a do tego
pomidorki ogniste. Różne są opinie na temat
parówek, ale w sklepach z tradycyjnymi wyrobami na pewno kupicie pyszne
parówki z czystym
mięsem, a czasami zdarza się, ze mam nieodpartą ochotę na nie. Połączyłam je z ulubionymi składnikami i wyszły mi świetne,
śniadaniowe koreczki:)Składniki:
Chrupkie pieczywoparówkiser pleśniowy CamembertOgniste
pomidorki ETERNO
Przyrządzanie:Pokroić
pieczywo,
parówki oraz
ser. Odcedzić
pomidorki. Nadziewać na wykałaczki
pieczywo,
ser,
parówki, na koniec
pomidorku. Układać na desce lub talerzu.Szybka, smaczna przekąska, możecie przyrządzić podczas przerwy
śniadaniowej w pracy.
Do koreczków polecam zieloną
herbatę z
cytrynkami z
imbirem.
Smacznego!
Pyszne połączenie
sera pleśniowego z ognistymi
pomidorkami, idealne do dodania do akcji:Akcja pleśnią pokryta czyli
sery pleśniowe w natarciu!!!