Wykonanie
Dziś zapowiedziany
pstrąg.

Ja zrobiłam go w folii aluminiowej w piekarniku. Lekki obiadek i jaki pyszny.
Pstrąg jest z Gospodarstwa
Rybnego w Jaworzu.http://www.agrinpol.pl/pstragi_jaworzePotrzebne będzie:2 szt.
pstrąg - wypatroszony - mój już też był bez głowy bo jej nie lubię, ale możecie zostawić
pieprzsólmasłogałązki
seleragałązki
pietruszkiPrzygotowanieWypatroszone
pstrągi myję i
solę oraz
pieprzę.

Do środka dodaję
masło oraz 2 gałązki
selera i kilka gałązek
pietruszki.Wszystko zawijam w folię i do piekarnika.

Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 20-30 minut w zależności od wielkości
pstrąga.Ja podawałam z
sałatą. Dla pasjonatów
ziemniaka można także podawać z frytkami.Życzę smacznego, bo nam bardzo smakowało!!!