ßßß
 
            
         Składniki:4 podudzia z kurczaka4 ząbki czosnkuprzyprawa do kurczakaSposób przygotowania:1. Mięso umyć, osuszyć.2. Czosnek obrać i zmiażdżyć.3. Kurczaka natrzeć czosnkiem i przyprawą do kurczaka. Schłodzić w lodówce przez kilka godzin.4. Mięso przełożyć do rękawa, piec 60 minut w 200 st. C. Pod koniec pieczenia rękaw można rozerwać, by mięso się zrumieniło.Smacznego!!!
Składniki:4 podudzia z kurczaka4 ząbki czosnkuprzyprawa do kurczakaSposób przygotowania:1. Mięso umyć, osuszyć.2. Czosnek obrać i zmiażdżyć.3. Kurczaka natrzeć czosnkiem i przyprawą do kurczaka. Schłodzić w lodówce przez kilka godzin.4. Mięso przełożyć do rękawa, piec 60 minut w 200 st. C. Pod koniec pieczenia rękaw można rozerwać, by mięso się zrumieniło.Smacznego!!!