ßßß Cookit - przepis na Parówki w tej wersji zasmakują małym i dużym.

Parówki w tej wersji zasmakują małym i dużym.

nazwa

Wykonanie

12 kwietnia 2015
Składniki:
6 parówek z cielęciną o wysokiej zawartości mięsa
1/2 ciasta francuskiego
1 roztrzepane jajko
ketchup
majonez
Przygotowanie:
Parówki jeśli są w foli obrać.
Ciasto francuskie pociąć w paski od krótszej strony.
Jeden koniec parówki owinąć do 3/4 wysokići ciastem francuskiem.
Na drugim końcu zrobić kokon zawijając ciasto na siebie.
Każdą parówkę posmarować jajkiem.
Piec 25-30 min w piekarniku nagrzanym do 180st.
Trzem parówkom w wolnym miejscu od ciasta zrobić oczy ketchupem reszcie majonezem.
Parówki w tej wersji smakują za równo na ciepło jak i na zimno.
Smacznego
Post navigation
← Słona przekąska która zachwyci nie jednego gościa małego czy dużego.
Domowe , pachnące , niezastąpione burgery które nie potrzebują dużo dodatków które zabijają smaki mięsa i bułki. Od podstawy wykonane własnoręcznie , smakują wybornie , chociaż pracy przy nich sporo →
Źródło:http://www.szczyptachili.pl/parowki-w-tej-wersji-zasmakuja-malym-i-duzym