ßßß
Czekolada z jagodami goji, żurawiną i migdałamiAuthor: Miss BerryCzas przygotowania: 15 minutCzas gotowania:W sumie: 15 minutPorcje: 4Składniki200 g gorzkiej czekolady o dużej zawartości kakao½ garści migdałów½ garści jagód goji½ garści suszonej żurawinyPrzygotowanieCzekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej.Prostokątną formę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia. Wylać roztopioną czekoladę i rozsmarować równomiernie na obszarze odpowiadającym dwóm tabliczkom czekolady.Posypać migdałami, jagodami goji i suszoną żurawiną.Lekko dognieść palcami, aby dodatki lekko zanurzyły się w czekoladzie.Wstawić do lodówki na około godzinę.Smacznego!Wartości odżywczeRozmiar porcji: 100 g Kalorie: 565 kcal Tłuszcze: 38,9 g Węglowodany: 47,4 g Błonnik: 10,7 g Białko: 8,6 g3 . 3.2998
Kim jestem?Miss BerryJestem Jagoda. Studiuję, pracuję na pół etatu, prowadzę bloga kulinarnego i własne mini studio graficzne jako freelancer. Robię to, co sprawia mi przyjemność, staram się prowadzić zdrowy tryb życia, kolekcjonować szczęśliwe chwile i doceniać każde doświadczenie w życiu.Napisz do mnie