Wykonanie


Pieczony
migdałowo dyniowy wegański
budyń z
musli MIX IT . Podane ze
śliwkami i
gruszką .Przepis:- 1, 5 szkl
mleka roślinnego ( u mnie
napój migdałowy )- 4 łyżek pueere z dyni- 2 łyżki
skrobi kukurydzianejSzkl
mleka zagotować wraz z pueere z dyni. W
między czasie w szklance wymieszać pozostałe
mleko ze
skrobię. Dodać do gotującego się
mleka i gotować do uzyskania gęstej konsystencji.Tą czynność można wykonać wieczorem a rano rozgrzać piekarnik i piec
budyń ( wcześniej oczywiście włożyć go do naczynek do zapiekania :D) przez 30 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni Celsjusza . Smacznego !Jej cóż to było za cudowne danie , godne prawdziwego mistrza !Wczoraj podczas wspaniałej ( nawet trochę letniej pogody) , biegnąc w dywanie liści, pośród
kasztanów i
żołędzi zdobyłam wraz z moją 6 osobową drużyną mistrzostwo w naszym
mieście i 8 miejsce w rejonie. Trochę się obawiałam tego biegu, bo zostałam wytypowana, jako pierwsza ,ale podczas biegu wszystko odpłynęło. Biegło się wspaniale, i nawet czas miałam w miarę dobry - 2,53Jeszcze tylko przeżyć 7 lekcji .... i WEEEEEKKKKEEEND <3