Wykonanie
Przepis:- 5 łyżek
kaszki kukurydzianej- 1/2 szkl
mleka kokosowego- 1/2 szkl
wodyKaszkę ugotować na
mleku i wodzie do gęstości.Następnie ugotowaną
kaszkę podzielić na 2 części. Jedną część umieścić w naczynku wyłożonym folią spożywczą , dodać
owoce i przykryć pozostałą
kaszką. Włożyć na noc do lodówki.Rano wyjąć z naczynka i zajadać . Smacznego !Wczorajsza pogoda pokrzyżowałam mi niestety trochę
plany w zdobywaniu kolejnej gotówki do wypłaty.Ale dzień nie był do końca stracony - udało mi się zdobyć
jogurty sojowe w różnych smakach , po przyjeździe do domu czekało na mnie dużo
owoców ,a humor poprawiłam sobie jeszcze nowym kolorkiem włosów.Mam nadzieję że dziś już nie będzie padać , no w
sumie może po 15 ;D