Wykonanie
23 marca 2014

Kolejna wersja znanego fast-foodu (obowiązkowo wypróbuj mój drugi przepis na hot-dogi: klik). Tym razem z
sałatką. Choć rodzina na początku grymasiła, bo "hot-dog bez
prażonej cebulki, to nie hot-dog" - po spróbowaniu zmieniła zdanie. Niebo w gębie!
DOMOWE HOT-DOGI Z
SAŁATKĄ COLESLAW
Składniki (8 porcji):
8
bułek tygrysów
8
parówek dobrej jakości
sałatka coleslaw
ketchupmusztardaParówki gotujemy.
Bułki kroimy wzdłuż i podpiekamy w piekarniku przez 10 minut. W środku układamy
parówki i
sałatkę. Całość polewamy obficie
ketchupem i
musztardą. Szybko i smacznie!


Partnerzy:
Wszystkie prawa zastrzeżone!
Zabrania się kopiowania i wykorzystywania tekstów oraz zdjęć zawartych na tym blogu bez
wiedzy i zgody autora. Wszelkie teksty i zdjęcia, jeśli nie zaznaczono inaczej, są własnością właściciela bloga.