Wykonanie
1 marca 2014
Uwielbiam wszelki fast-food. Nie wiem, co to jedzenie ma do siebie, ale przyciąga jak magnes. Może dlatego, że zakazane kusi najbardziej. O niżej prezentowanym daniu można powiedzieć jedno: nie robi się go zbyt "fast", ale zdecydowanie zbyt"fast" znika z talerzy :-)DOMOWE HOT-DOGISkładniki (6 porcji):6
bułek typu paluch6
parówekmusztardaketchupprażona cebulkakorniszonyParówki gotujemy.
Bułki kroimy wzdłuż i podpiekamy w piekarniku przez 10 minut. W środku układamy
korniszony pokrojone w plasterki,
parówkę,
musztardę i
ketchup. Całość posypujemy
prażoną cebulką.
Partnerzy:Wszystkie prawa zastrzeżone!Zabrania się kopiowania i wykorzystywania tekstów oraz zdjęć zawartych na tym blogu bez
wiedzy i zgody autora. Wszelkie teksty i zdjęcia, jeśli nie zaznaczono inaczej, są własnością właściciela bloga.