ßßß
 
            
         mandarynkowo-daktylowy krem owsiany z wanilią i tofu podany z kiwi, naturalnymi pistacjami oraz nerkowcamitangerine-date oat cream with vanilla and tofu served with kiwi, natural pistachios and cashewsSkładniki:5 łyżek płatków owsianychłyżka siemienia lnianego
mandarynkowo-daktylowy krem owsiany z wanilią i tofu podany z kiwi, naturalnymi pistacjami oraz nerkowcamitangerine-date oat cream with vanilla and tofu served with kiwi, natural pistachios and cashewsSkładniki:5 łyżek płatków owsianychłyżka siemienia lnianego 1/3 szklanki mleka roślinnego (tu: waniliowe owsiane)mielona waniliaposiekane suszone daktyle2 duże mandarynkiok. 100g tofu silken (twarde)Wszystko przełożyć do miski i bardzo dokładnie ze sobą zmiksować. Wstawić na noc do lodówki. Rano podawać z dowolnymi dodatkami. Polecam przez podaniem wyciągnąć, by krem nie był zbyt zimny. Smacznego!Muzyka stale brzmi w tle, ostatnio nawet przy nauce mi nie przeszkadza. Siedzę przy książkach, a w przerwie odświeżam pamięć i wspominam chwile dzieciństwa. Czasem śmiejemy się do łez. Zdjęcia z dawnych lat są najpiękniejszą pamiątkąUdanego tygodnia!
1/3 szklanki mleka roślinnego (tu: waniliowe owsiane)mielona waniliaposiekane suszone daktyle2 duże mandarynkiok. 100g tofu silken (twarde)Wszystko przełożyć do miski i bardzo dokładnie ze sobą zmiksować. Wstawić na noc do lodówki. Rano podawać z dowolnymi dodatkami. Polecam przez podaniem wyciągnąć, by krem nie był zbyt zimny. Smacznego!Muzyka stale brzmi w tle, ostatnio nawet przy nauce mi nie przeszkadza. Siedzę przy książkach, a w przerwie odświeżam pamięć i wspominam chwile dzieciństwa. Czasem śmiejemy się do łez. Zdjęcia z dawnych lat są najpiękniejszą pamiątkąUdanego tygodnia!