Wykonanie
Ani to wiosna ani to zima.. nie lubię tego stanu przejściowego. Wczoraj słońce dzisiaj deszcz.. Faktycznie- w marcu jak w garncu.. Na poprawę humoru
ananas podkręcony
chili,
solą i
cukrem. Nie potrafię wyrazić tego jak fanatycznie te smaki ze sobą współgrają. Każdy kęs to eksplozja... Jem i wspominam Tajlandię.. I wszystko mi jedno, że leje za oknem:)

Składniki:1 świeży
ananasduża szczypta
soli morskiejłyżka
brązowego cukruWykonanie:
Ananasa obierz ze skóry. Okrój go dookoła pozostawiając zdrewniały środek. Pokrój do w kawałki. W moździerzu utłucz papryczkę,
sól i
cukier.
Ananasa przełóż do miski posyp mieszanką
cukrową (możesz nie użyć całej mieszanki) i dobrze wymieszaj żeby dotarła wszędzie. Podawaj od razu.Smacznego!