Wykonanie
            Koreczki z 
pomidorków koktajlowych i 
mozzarelli doskonale nadają się jako przekąska oraz lekka, dietetyczna kolacja. 
Oliwa z 
czosnkiem i cząstkami 
pieprzu kolorowego nada tym koreczkom lekko 
czosnkowy smak.Składniki:pół opakowania 
sera mozzarelli,gałązka 
bazylii,
oliwa z 
pieprzem i 
czosnkiem,
sól,
bagietkaPrzygotowanie:
Pomidorki koktajlowe należy umyć i przekroić na pół, natomiast 
mozzarellę kroimy w kostkę. Na wykałaczkę nabijamy 
bazylię, a następnie jedną połówkę 
pomidorka, kostkę 
mozzarelli i przykrywamy drugą połówką 
pomidorka . Identycznie postępujemy z pozostałymi 
pomidorkami i 
mozzarellą. Koreczki układamy na talerzu i polewamy 
oliwą z oliwek, doprawiamy 
solą i 
pieprzem ziołowym.
 Bagietkę
Bagietkę lub 
bułkę należy przekroić według uznania, podpiec w nagrzanym piekarniku do chrupkości 
pieczywa, posmarować 
masłem czosnkowym.
