Wykonanie
            Wracamy do Święta Duchów... tym razem mam dla Was słodkie kosteczki ;). Bez wątpienia jest przy tym deserze trochę "ciapania i 
babrania" jeśli używamy zwykłej 
czekolady zamiast takiej cukierniczej. Mimo to, myślę że jest to fajna zabawa w kuchni i bez wątpienia można zaprosić do niej dzieci;). A od siebie 
powiem, że paluszki obtoczone 
czekoladą smakują naprawdę wybornie.

(inspiracja)Składniki:paluszki (najlepiej z małą ilością 
soli)pianki marshmallows (najlepiej w wersji mini)
biała czekoladaPrzygotowanie:Pianki marshmallows wycinamy tak, aby imitowały panewkę stawową (najlepiej z jednej strony pianki wyciąć trójkącik). Następnie pianki nabijamy na paluszki po obu stronach i obtaczamy w białej 
czekoladzie rozpuszczonej w kąpieli 
wodnej. Gotowe kosteczki odstawiamy do zastygnięcia na arkuszu folii aluminiowej. Smacznego!
